Kantine


Je bent vanaf 18 jaar verplicht een bardienst te draaien of jouw bardienst over te dragen aan een ander clublid. Wij willen graag het tennispark en het clubgebouw in eigen beheer houden, d.w.z. prettige sfeer en betaalbare prijzen, maar dan hebben wij de steun en inzet van iedereen nodig. 

 

Hoe het allemaal werkt?

Bij aanvang van je bardienst dien je in het bezit te zijn van de kantine sleutel. Deze sleutel wordt door de vorige bardienst bij jou bezorgd. In de kantine bij de bar ligt een instructie. Hierin vind je nuttige tips en taken die verwacht worden van een bardienst. Een aantal van deze taken staat hieronder vermeld:

  • Zetten van thee en koffie
  • Drankvoorraad aanvullen;
  • Afruimen en schoonmaken van de bar en de tafeltjes;
  • Ophalen, spoelen en afdrogen van glaswerk en servies (ook buiten);
  • Tussentijd afwassen van servies;
  • Verstrekken van drankjes aan leden en gasten. Alcohol alleen boven 18 jaar. Bij twijfel dien je een legitimatie te vragen;
  • Bediening TV- of muziekinstallatie

Je dient na het afsluiten van je bardienst de sleutel van de kantine zelf te bezorgen bij de volgende personen die een bardienst moet draaien. Stem dit altijd even met elkaar af. We hebben de bardiensten voor 2023 voor een groot gedeelte ingevuld. Het schema kun je hieronder downloaden. Indien je jouw ingeplande bardienst niet zelf kunt draaien, dien je zelf voor een vervanger te zorgen. 

 

Baanverlichting

Zijn er banen die niet meer bespeeld worden? We stellen het op prijs als je de baanverlichting van vrije banen uitschakelt.

 

Download
Kantinelijst 2024
Barlijst 2024.pdf
Adobe Acrobat document 408.6 KB

IVA certificaat & alcohol beleid


Iedereen die bardienst draait is wettelijk verplicht in het bezit van een IVA certificaat te zijn. IVA staat voor " Instructie Verantwoord Alcoholgebruik" . Je kunt dit certificaat heel eenvoudig via deze website (van het NOCNSF) behalen, het neemt slechts een uurtje tijd in beslag en de verstrekte informatie is erg goed!. Vul het mailadres kantinephilten@gmail.com in en geef als barverantwoordelijke Fred Vermeulen op.  

 


Beleid Alcohol in Kantine TV Philten.

Het bestuur heeft in de vergadering van 5 Juni 2012 het "Bestuursreglement Alcohol in Sportkantines" vastgesteld en in de ALV van Januari 2013 goedgekeurd. Het reglement kun je in de kantine in het IVA boek vinden, en is tevens hieronder in te zien. Zorg ervoor dat je van de inhoud op de hoogte bent!.

Download
Alcoholbeleid TV Philten.pdf
Adobe Acrobat document 110.4 KB