Toernooien 2024

23e Mosselkrauwer toernooi

Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken: ons jaarlijks Mosselkrauwer toernooi. Het 23eMosselkrauwer Toernooi van TV Philten heeft de inschrijving bijna geopend. Jullie als trouwe deelnemers, maar ook nieuwe en beginnende tennisspelers zijn van harte welkom om een leuk toernooi op hun eigen niveau te spelen.  

 

Het toernooi zal ook dit jaar weer plaatsvinden in week 33 van 11 t/m 18 augustus 2024. We zijn blij te vermelden dat we dit jaar tegelijkertijd ook weer het 2e Mosselkrauwer jeugdtoernooi organiseren. De finales en prijsuitreiking voor de jeugd zullen plaatsvinden op zaterdag 17 augustus.

 

De hele week zullen er heerlijke maaltijden worden geserveerd en tijdens het finaleweekend sluiten we het toernooi af met mosselen op Philippiense wijze. En bij een lekkere maaltijd hoort natuurlijk ook een drankje.

 

Het belooft weer een gezellig toernooi te worden en hopen uiteraard weer op jullie deelname. Inschrijven voor beide toernooien kan via toernooi.nl. Geef je snel op want vol = vol.

 

Graag tot dan!